Føles godt


Hei!

Idag skal jeg skrive masse informasjon til leserne mine! Da vet dere litt om meg!

-For det første er jeg hundekjører som Lars Monsen! Jeg kjører kickbike, slede (mest vanlig) og ski?? Jeg har en hund som heter Kuzco som er 5 år og en blandings hund! Han er blandet av huskey,vorster og pointer???? Å han er kjempe søt og flink i å trekke?? Jeg er 00-er altså jeg er 13 år?? Jeg har drevet med hundekjøring i 2 år nå! Jeg trener for Bærum hundekjøreklubb?????? Beste klubben.

- Så for det andre jeg er ikke spesielt opptatt av sminke, men bruker det kanskje 2 ganger i uken... Hår derimot er jeg så opptatt av! Jeg sparer til kjempe langt hår, og retter det hver dag?????? Det sliter jo veldig mye på håret ,men hvis jeg ikke retter det har jeg et hår som står ut og HÅRET MITT BLIR KJEMPE KORT!!?? Det ser sånn serr ikke bra ut???? Derfor retter jeg det!

Ok det var nok om meg i dette innlegget å husk se på det innlegget under????Håper du som ser denne bloggen vil bli en fast leser??


XOXO INGRID
Tenkt å få en mye bedre blogg!


Hei!

 

Idag har jeg hvert på Bærums Verk med Tante! <3 Kjempe gøy! Sittet idag å tenkt på å få en mye bedre blogg, med lengere innlegg<3 Tror det er best for leserne mine:)

Håper det vil hjelpe med å få lesere på bloggen min. Det som ikke gjør bloggen min så bra er jo at jeg alltid sier det blir ukens spørsmål,men gjør det aldri.... :( Så tenkte at jeg kunne

ta ukens spørsmål om 3 uker på en video<3 Så skal jeg lage sminkevideoer osv til dere.

 
 

Dagen min har hvert fantastisk idag! <3 Hvordan har deres dag hvert! Etterpå kommer jeg til å slette alle innleggene å starte bloggen min på nytt! <3 <3

 

 

XOXO INGRID

  • hits